Kirándulás Kirándulás Látogatás a Könyvtárban. Látogatás a Könyvtárban. Gézengúz Együttes előadása. Gézengúz Együttes előadása.
Zöld Hét (Lezárás és Mosolyfa születésnap) Zöld Hét (Lezárás és Mosolyfa születésnap) Süni Csoport Mindennapok. Süni Csoport Mindennapok. Süni Csoport Tavasz Süni Csoport Tavasz
Zöld Hét Zöld Hét Április az Oviban Április az Oviban TrachtTag TrachtTag
Anyák Napja Anyák Napja Virágültetés Virágültetés Bozsik Program Tavasszal Bozsik Program Tavasszal
Húsvét Húsvét A Nap Gyermekei Pályázat. A Nap Gyermekei Pályázat. Öko játékok a Falusi Oviban. Öko játékok a Falusi Oviban.
Méhecskés Játékok. Méhecskés Játékok. Március Süni Csoport. Március Süni Csoport. Március Delfin Csoport. Március Delfin Csoport.
Március Piroska Csoport. Március Piroska Csoport. Március Tücsök Csoport. Március Tücsök Csoport. Sváb hét a Süni Csoportban. Sváb hét a Süni Csoportban.
Svábhét (tojás futás) Svábhét (tojás futás) Svábhét (Fotók) Svábhét (Fotók) Svábhét (Spielarbeit) Svábhét (Spielarbeit)
Svábhét ( Álomzug Társulat előadása) Svábhét ( Álomzug Társulat előadása) Svábhét Svábhét Svábhét (Megnyitó) Svábhét (Megnyitó)
A Víz Világnapja A Víz Világnapja Süni Csoport Február. Süni Csoport Február. Látogatás a Gyömrői Árvácskák Állatotthonban. (Adománygyűjtés) Látogatás a Gyömrői Árvácskák Állatotthonban. (Adománygyűjtés)
Március 15. Március 15. Látogatás az állatorvosi rendelőben. Látogatás az állatorvosi rendelőben. Színház (Boribon cicája) Színház (Boribon cicája)
Piroska Csoport Február Piroska Csoport Február Tücsök Csoport Február Tücsök Csoport Február Delfin Csoport Február Delfin Csoport Február
Kiszebáb égetés (Elűztük a telet) Kiszebáb égetés (Elűztük a telet) Pótfarsang Pótfarsang OviZsaru Program a Süni Csoportban. OviZsaru Program a Süni Csoportban.
Farsang a Süni Csoportban. Farsang a Süni Csoportban. Január a Süni Csoportban. Január a Süni Csoportban. Színház látogatás (Pom Pom Kalandjai) Színház látogatás (Pom Pom Kalandjai)
Ovizsaru Program Ovizsaru Program Farsang Farsang Korizás Korizás
Január a Mosolyországban. Január a Mosolyországban. Karácsonyi Ünnepség A Süni Csoportban. Karácsonyi Ünnepség A Süni Csoportban. Karácsonyi Ünnepség. Karácsonyi Ünnepség.
Készülődés az Ünnepekre. Készülődés az Ünnepekre. Karácsonyi bábelőadás. Karácsonyi bábelőadás. Süni Csoport November. Süni Csoport November.
Luca búza ültetés. Luca búza ültetés. Nálunk is járt a Mikulás. Nálunk is járt a Mikulás. Pórul járt krampuszok című előadás. Pórul járt krampuszok című előadás.
Olívia Nono és Beni kutya történetei. Olívia Nono és Beni kutya történetei. A A "Mézes Bácsi" Interaktív Előadása Őszi Mindennapok Az Oviban. Őszi Mindennapok Az Oviban.
Egy Nap A Legkisebbekért. Egy Nap A Legkisebbekért. Süni Csoport Ősz. Süni Csoport Ősz. Márton nap Márton nap
Színház (Boribon és Annipanni) Színház (Boribon és Annipanni) Bozsik Program Bozsik Program Kipróbáltuk a Petőfi Iskolában a Kresz pályát. Kipróbáltuk a Petőfi Iskolában a Kresz pályát.
Daniel Speer Brass Előadása Daniel Speer Brass Előadása Tök Faragás Tök Faragás Szüret Szüret
Hangolódás A Szüretre. Hangolódás A Szüretre. Ovi Buli Ovi Buli Látogatás A Vecsési Tájházban. Látogatás A Vecsési Tájházban.
Bóbita Band Koncertje Bóbita Band Koncertje Szeptember a Süni Csoportban. Szeptember a Süni Csoportban. Állatok Hete Az Óvodában. Állatok Hete Az Óvodában.
Állatbemutató az Óvodában Állatbemutató az Óvodában Szeptember a Tücsök Csoportban. Szeptember a Tücsök Csoportban. Szeptember a Piroska Csoportban. Szeptember a Piroska Csoportban.
Szeptember a Delfin Csoportban. Szeptember a Delfin Csoportban. Autómentes nap Autómentes nap